Yritysilmeen suunnittelu

Brändimanuaali

Kattava yrityksen viestintäilmeen suunnitteluprojekti. Sisältää logon/liikemerkin, kaikki oleelliset grafiikkatiedostot sekä Graafisen Ohjeiston. Lisäksi pakettiin kuuluu esitteen ja käyntikortin visuaalinen suunnittelu. Graafinen ohjeisto on jokaisen vakavissaan markkinointia tekevän yrityksen tärkeä työkalu. 

Projektin ensivaiheessa teemme työpajan, johon osallistuu sekä suunnittelijatiimi, että asiakkaan tiimi. Käymme perusteellisesti läpi tulevan yritysilmeen perusteet ja ohjaamme suunnittelun kerralla oikeaan suuntaan. Työpajan jälkeen syntyneet ideat ja visiot suunnitellaan valmiiksi ja dokumentoidaan Graafiseksi ohjeistoksi. 

Logon suunnittelu

Kevyempään tarpeeseen voidaan suunnitella myös pelkkä logo. Logon suunnittelussa asiakkaan visiot ja toiveet muutetaan visuaalisiksi ideoiksi ja lopulta valmiiksi logoksi. Logosta toimitetaan kaikki oleelliset versiot ja tiedostomuodot sekä kevyt dokumentti logon määrityksistä.

Hinnoittelu

Brändimanuaali, täydellinen yritysilmeen suunnittelupaketti2890€
Logon suunnittelu700€
Tekstilogo tai logon mallintaminen kuvasta150€

Hinnat ovat alkaen-hintoja. Töistä tehdään pyydettäessä kustannusarvio tai tarjous tapauskohtaisesti. Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%