PALVELUT

Brändäys, yritysilmeiden ja logojen suunnittelu

Graafinen ohjeisto eli Brändimanuaali

Kattava yrityksen viestintäilmeen suunnitteluprojekti. Sisältää logon/liikemerkin, kaikki oleelliset grafiikkatiedostot sekä Graafisen Ohjeiston. Lisäksi pakettiin kuuluu esitteen ja käyntikortin visuaalinen suunnittelu. Graafinen ohjeisto on jokaisen vakavissaan markkinointia tekevän yrityksen tärkeä työkalu.

Projektin ensivaiheessa teemme työpajan, johon osallistuu sekä suunnittelijatiimi, että asiakkaan tiimi. Käymme perusteellisesti läpi tulevan yritysilmeen perusteet ja ohjaamme suunnittelun kerralla oikeaan suuntaan. Työpajan jälkeen syntyneet ideat ja visiot suunnitellaan valmiiksi ja dokumentoidaan Graafiseksi ohjeistoksi.

Hinta: 2000€.

Logon suunnittelu

Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun pohjalta suunnitellaan logo/liikemerkki, josta toimitetaan kaikki keskeiset versiot ja tiedostomuodot sekä kevyt värimäärittely. Hinta sisältää 2 luonnoskierrosta.

Hinta 750€.

Verkkosivustot

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus; Suunnitellaan asiakkaalle näyttävä verkkosivusto ja toteutetaan se avaimet käteen-periaatteella.

Hinta alk. 2500€.

Printit

Esitteet, kirjan kannet, rollupit, julisteet jne. suunnitellaan asiakkaan kanssa käydyn keskustelun pohjalta valmiiksi painotiedostoiksi saakka.

Hinnat alk. 250€.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%

Ilmainen yritysilmeopas

Jos et syystä tai toisesta halua tilata yrityksesi ilmeen suunnittelua ammattilaiselta, kannattaa kuitenkin hyödyntää ilmainen opas.

Lue lisää.