Mammuttihirsi

Uudelle Mammuttihirrelle uusi ilme! Mammuttihirren ilme kuvastaa yrityksen uutta missiota:

”Pelastetaan maailmaa – Hirsitalo kerrallaan!”

Ilme pohjautuu maapallon, sinivihreän kotiplaneettamme väreihin. Vihreä kuvastaa metsää, josta Mammuttihirsitalojen materiaali tulee sekä yleensäkin vihreitä arvoja, joita yritys haluaa noudattaa kaikessa toiminnassaan. Sininen viittaa ilmaston suojelemiseen. Hirsirakentaminen auttaa ilmastonlämpenemisen ehkäisyssä sitomalla rakennukseen hiiltä.

Mammuttihirsi.fi -verkkosivusto

Suunnittelimme ja toteutimme brändi-ilmeen lisäksi verkkosivuston yhdessä Lucci Oy:n kanssa. Verkkosivustot suunnitellaan aina täysin räätälöidysti juuri asiakkaan tarpeeseen. Sivustot tehdään WordPress-alustalle responsiivisena, jolloin ne toimivat hyvin myös mobiililaitteissa.

Mammuttihirren uudessa ilmeessä voi bongata särmikkäitä mammutteja.
Käyntikortit