De Gamlas Hem

De Gamlas Hem on Oululainen hotelliyritys. Yrityksen brändi kehitetään korkeatasoisen palvelun sekä vanhan kiinteistön omaleimaisuuden ja historian varaan. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tunnelmallisen ja
laadukkaan elämyksen jossa on historian havinaa. Hotellin tiloissa on lukuisia vanhoja tulisijoja, joissa pidetään tulta, rauhalliset värit ja tyylihuonekalut luovat ainutlaatuisen ja rauhallisen ilmapiirin.

De Gamlas Hem:in tiloja markkinoidaan myös yritysten ja yksityishenkilöiden tapahtumapaikaksi, juhliin, koulutuksiin ja seminaareihin. saman katon alta löytyvät tapahtumatilojen lisäksi ravintolapalvelut ja yöpymispalvelut.

De Gamlas Hem:in ilmeessä pyritään klassiseen ja arvokkaaseen tunnelmaan. Se tehdään kohteen historiaa kunnioittaen, mutta nykyaikaisen markkinointiviestinnän ehdoilla. Viestintäilmeen muodostavat liikemerkki, jossa yhdistyvät tunnus ja logo sekä värimaailma, laadukkaat ja tyyliltään yhdenmukaiset valokuvat, sommittelu, typografia ja muut graafiset elementit.

De Gamlas Hem logo
De Gamlas Hem logo
De Gamlas Hem esite
De Gamlas Hem esite
De Gamlas Hem käyntikortti
De Gamlas Hem käyntikortti